Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-05@00:22:43 GMT

روزهای آخر دیگو؛ سرد و دور از آغوش خانواده

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۲۱۲۱

روزهای آخر دیگو؛ سرد و دور از آغوش خانواده

دیگو مارادونا روزهای آخر زندگی‌اش را در شرایطی عجیب به سر برد؛ در خانه‌ای اجاره‌ای، با مصرف داروهای متعدد و بدون حضور خانواده.

به گزارش "ورزش سه"، اگر روزی سریالی تلویزیونی از زندگی دیگو مارادونا ساخته شود اولین سکانس سریال با کادر درمانی شروع می‌شود که بالای تخت او در بیمارستان حاضر شده و متوجه می‌شوند دیگو دیگر علائم حیاتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس یک کلوزآپ به غذایی خواهیم داشت که آشپز دیگو که روزهای آخر عمر او همراهی اش می‌کرد شب قبل برای اسطوره آماده کرده بود ولی او فرصت چشیدنش را هم نداشت.

 

عکس دیگو بر کاخ ریاست جمهوری آرژانتین، آخرین محل دیدار آرژانتینی‌ها با پیکر اسطوره

 

روی میز دادستان‌هایی که پرونده مارادونا را بررسی می‌کنند با جعبه‌هایی پر از دارو مواجه می‌شویم که پزشکان برای مارادونا تجویز کرده بودند، داروهایی که برخی از آنها برای درمان ناراحتی‌های روانی بودند. آگوستینا کاساچف روان‌درمانگر و کارلوس دیاز روان شناس در خانه دیگو را می زنند‌، خانه‌ای که نزدیکان دیگو یک ماه قبل برای او اجاره کرده بودند. اما آنها ساعت 11:30 صبح متوجه می‌شوند که خدای فوتبال مرده است.

 

این درمانگرهای ناشناخته و آشپز ناشناخته‌تر مارادونا و خانه‌ای که دیگو تنها دو هفته قبل از مرگش به آن پا گذاشته بود نشان دهنده این است که محبوب‌ترین فرد آرژانتینی آخرین روزها و ساعات عمرش را در شرایطی عجیب و منزوی سپری می‌کرد. در جایی دور از نزدیک‌ترین اعضای خانواده و دوستان و آشنایانش.

 

آخرین کسانی که در این خانه با دیگو زندگی می کردند جانی هررا خواهرزاده دیگو، یک دستیار شخصی به نام ماکسی پومارگو که از خویشاوندان وکیل او ماتیاس مورلا است و شخص دیگری که مسئولیت تامین امنیت اسطوره را بر عهده داشته و نامش فاش نشده و البته یک پرستار به نام گیسلا بودند. این در حالی است که بدون شک هزاران آرژانتینی حاضر بودند هر چه دارند بدهند تا برای چند روز بتوانند در کنار دیگو زندگی کنند.

 

 

آخرین کسانی که در خانه دیگو حضور داشتند در توضیحات‌شان به دادستانی گفته اند مارادونا بیماری دشوار بود که نمی‌گذاشت آنطور که باید درمان شود. قوه قضائیه آرژانتین که رسماً مرگ مارادونا را مرگ طبیعی در زمان خواب اعلام کرد پزشک شخصی او لئوپولد لوکه را را احضار کرده است. او سال گذشته هدایت تیم پزشکی معالج او را بر عهده داشت و ماه قبل هم جراحی مغز دیگو را شخصاً انجام داد. اما پزشک سابق دیگو که او را فردی با مشکلات حاد افسردگی توصیف کرده بود می‌گوید دیگو بارها و بارها از درمان شدن طفره رفته بود. شاید به همین علت باشد که در روزهای آخر عمر اسطوره حتی نزدیک ترین افراد به او یعنی فرزندانش ترجیح داده بودند از پدرشان فاصله داشته باشند.

 

با اینکه دختر مارادونا جیانینا چند باری به دیدن پدرش رفته بود ولی دیگو مدتی بود خودش را در چهاردیواری محبوس کرده و تمایلی به برقراری ارتباط نشان نمی داد. حتی دوست قدیمی او ریکاردو بوچینی که یک ماه قبل برای دیدن دیگو به تمرینات خیمناسیا رفته بود نتوانست با مارادونا دیدار کند.

 

 

دعوا بین اعضای خانواده دیگو از یک طرف و دعوای آنها با نزدیکان سالهای آخر دیگو از جمله مورلا که مارادونا او را به عنوان وکیل و مشاور اول خود در سالهای آخر انتخاب کرده بود یکی از عوامل این گوشه گیری اسطوره بوده است. دعوای خانوادگی بین فامیل درجه یک دیگو تا حدی بالا گرفته بود که در مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری او یکی از نامزدهای ش روکیو اولیوا به دستور همسر اول دیگو، کلودیا ویافانه نتوانست در مراسم حضور پیدا کند.

 

دو دختر اول دیگو دالما و جینانینا چند سالی است در شبکه‌های اجتماعی انتقاداتی تند از نزدیکان پدرشان و به خصوص وکیل او مطرح کرده بودند. دالما یک ماه پیش در اینستاگرام نوشته بود خدا کند اتفاق بدی رخ ندهد. اما بعد از مرگ پدر، درد مشترک باعث شد همه فرزندان دیگو یک بار دیگر دور هم جمع شده و رابطه شان را ترمیم کنند.

 

مارادونا آرژانتین

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: مارادونا آرژانتین روزهای آخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است

به گزارش «تابناک» به نقل از رویداد ۲۴، سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم گفتگوی اکرمی با رویداد ۲۴، را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • بازگشت زندانی جرایم غیر عمد به آغوش خانواده
  • ادعای جدید دختر دیگو مارادونا درباره مرگ اسطوره
  • تصمیم عجیب خانواده مارادونا درباره جسد او
  • خانواده مارادونا به دنبال انتقال جسد او به بوئنوس آیرس
  • اولین واکنش دادستان پس از پیدا شدن یسنای ۴ ساله
  • ۲۵۰۰ یادواره محله‌محور و خانه‌محور در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده
  • بنزما به خانه برگشت؛ پیگیری درمان کریم در کمپ تمرینی رئال مادرید